•  

  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Ζει και εργάζεται στο Αρκαλοχώρι και είναι μητέρα τριών παιδιών. Ασχολήθηκε με το χορό από 10 ετών, παρακολουθώντας μαθήματα μπαλέτου.

  Το 1990 πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και σπούδασε στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΦΙΑΣ της Βουλγαρίας με ειδικότητα “Παιδαγωγική Μπαλέτου” του ρωσικού συστήματος VAGANOVA. O κύκλος σπουδών περιελάμβανε μαθήματα κλασσικού χορού, caracter, ιστορικών χορών, σύγχρονου, παραδοσιακών, ρεπερτορίου, ψυχολογίας, χορογραφίας, ανατομίας, ιστορία τέχνης, ιστορία χορού και ιστορία μουσικής. Το 1994 αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας με άριστα.

  Κατέχει το CERTIFICATE OF POWER PILATES TRAINING και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου από τη σχολή POWER PILATES NEW YORK.

  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέμα το κλασσικό ρεπερτόριο, τον κλασσικό και μοντέρνο χορό. καθώς επίσης και σεμινάρια latin, ευρωπαϊκών χορών, hip-hop και funky jazz.

  Από το 1997 έως σήμερα συνεργάζεται με επαγγελματικές και ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, διδάσκοντας κινησιολογία και χορογραφία.

  Το 1999 ίδρυσε στο Αρκαλοχώρι δική της Ερασιτεχνική Σχολή Μπαλέτου αναγνωρισμένη από το κράτος, όπου έως τώρα εργάζεται σαν καλλιτεχνική διευθύντρια και καθηγήτρια.

  H σχολή είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος κλασσικού χορού VAGANOVA και συνεργάζεται με καταξιωμένους καθηγητές του εξωτερικού

 •  

  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1979 όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε κλασικό χορό. Στα 18 της χρόνια μεταπήδησε στους LatinAmerican και Standard Ballroom χορούς όπου και ασχολήθηκε επαγγελματικά.

  Το 1997 πήρε μέρος στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ όπου πήρε στην κατηγορία της την 1η θέση χρυσό μετάλλιο και στους LatinAmerican και στους Standard Ballroom χορούς.
   
  Το 2000 πήρε μέρος στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ όπου και κατέκτησε το κύπελλο στην κατηγορία Ballroom και το χάλκινο μετάλλιο στους LatinAmerican.
   
  Έχει ασχοληθεί επίσης με τους παραδοσιακούς χορούς το TangoArgentinoκαι το Oriental.
   
  Κατέχει το CERTIFICATE OF POWER PILATES TRAINING και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου από τη σχολή POWER PILATES NEW YORK.
   
  Έχει λάβει μέρος σε videoclips, σε χορευτικά show εκπομπών και συμμετείχε στα χορευτικά της ταινίας «ELGRECO».
   
   
  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού σε Ελλάδα, Αγγλία και Βουλγαρία από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του χορού.